Sekretesspolicy

Paraphrasing.io tar hänsyn till sekretessen för data som delas av användare. Därför är vi angelägna om att skydda din integritet. Denna integritetspolicy är avsedd att ge konsumenter en rimlig förståelse för den information vi samlar in och syftet och arten av dess användning. I denna policy används företagets paraphrasing.io när du skriver "paraphrasing.io" eller "oss" eller "oss". Observera att detta innebär att man talar om dess dotterbolag och andra dotterbolag.

Denna integritetspolicy skapades för att hjälpa användare som är oroliga över hur "Personlig information (PII)" kommer att användas online. PII är information som kan användas för att identifiera, identifiera eller kontakta en individ och kan användas ensam eller i kombination med annan information i enlighet med USA:s sekretess- och informationssäkerhetslagar. Vi uppmuntrar dig att läsa policyn noggrant för att få en tydlig förståelse av hur PII samlas in, används eller behandlas i enlighet med vår webbplats, programvara, appar och tjänster.

Innehållsförteckning

Vad är omfattningen av denna paraphrasing.io sekretesspolicy?

Denna integritetspolicy är inkorporerad i paraphrasing.ios användarvillkor och licensavtal ("Användarvillkoren") och gäller den information du får genom din användning av webbplatsen paraphrasing.io. Programvara, appar och tjänster som beskrivs i denna policy ("Information"). Användningen av stora bokstäver i denna policy definieras i användarvillkoren om inte annat anges.

Vilken information samlar paraphrasing.io in om mig?

privacy.privacy_paragraph3

Vilken information kommer du att ge när du skapar ett konto?

När du registrerar dig för att använda tjänsten paraphrasing.io kommer du frivilligt att få viss personlig information, såsom: Exempel: e-postadress, användarnamn, kontaktinformation, språkinställningar. Om du loggar in på ett socialt nätverk och loggar in på paraphrasing.io, t.ex. B. Om du använder ett Google+ eller Facebook-konto samtycker du till att få tillgång till grundläggande information om detta konto, såsom: B E-postadress och namn. Om du inte vill dela denna information med oss ​​kan du alltid dela den genom att ta bort paraphrasing.io från din åtkomst till detta konto.

Om du är en betalande kund måste du ange betalningsinformation. Detta är nödvändigt för att webbplatsen paraphrasing.io ska kunna utföra alla säljbara transaktioner. Vi använder uppgifterna för att behandla och utföra dina transaktioner. Om du väljer PayPal® för att betala för din beställning måste du ange ditt kreditkortsnummer direkt till PayPal®. PayPal® dataskyddsdeklaration gäller för informationen på PayPal® webbplats.

Vilken annan information samlar du in?

Paraphrasing.io samlar in denna information när du använder webbplatser, mjukvara, appar och tjänster.

Användarinnehåll: Detta inkluderar text, dokument eller annat innehåll eller information som skickas som en del av uppladdning, skrivning eller på annat sätt. Användning av våra tjänster och/eller programvara.

Vilken information samlas in automatiskt?

Det finns specifik information om enheten som används för att ansluta till paraphrasing.io, och användning av webbplatser, programvara, appar och/eller tjänster registreras automatiskt i systemet, inklusive: Som en dator, mobiltelefon eller surfplatta när du interagerar med våra webbplatser, programvara, appar och/eller tjänster (internetprotokoll) (representeras av [IP]-adresser eller liknande identifierare).

Dina loggdata eller information: Precis som alla andra webbplatser, när du går in på eller använder vår webbplats, programvara, appar och/eller tjänster, samlar och loggar våra servrar automatiskt data. Spela in. Spara till en fil. Denna loggdata kan inkludera IP-adress, webbläsartyp och inställningar, webbläsarkonfiguration, datum och tid för användning, cookiedata och språkinställningar.

Användningsinformation: Detta är information om webbplatsen paraphrasing.io, programvara, appar, tjänster och/eller hur man använder dem. Vi kan också ta emot data från relevant tredje part och tjänsteleverantörer för att undersöka hur konsumenter använder våra webbplatser, programvara, appar och/eller tjänster. Du kan till exempel se hur många användare som har besökt en viss sida på din webbplats och vilka länkar du normalt klickar på. Vi kommer att använda denna insamlade information för att hjälpa dig att bättre förstå och optimera din webbplats.

Enhetsinformation: Detta är information som samlas in från din dator eller mobila enhet och inkluderar den typ av hårdvara och mjukvara som använder paraphrasing.io.

När samlar paraphrasing.io in information?

Vi samlar in information från dig när du fyller i formulär, prenumererar på vårt nyhetsbrev, gör beställningar, använder livechatt, öppnar supportbiljetter och/eller anger information på vår webbplats.

Hur använder paraphrasing.io min information?

Paraphrasing.io utför kontrakt, bearbetar, använder och lagrar data när det är nödvändigt för legitima affärsintressen, inklusive:

  • Hjälp att kontakta dig angående vår webbplats, användning av programvaran och/eller tillhandahålla tjänster, göra tillkännagivanden om våra produkter och tjänster, uppdatera programvara (om någon) och hjälpa till med kontoverifiering vid evenemang. Av problemet att ge feedback på din förfrågan.
  • För att komma åt ditt konto eller för att kontakta dig efter kommunikation. Den hanterar webbplatser, programvara, appar och tjänster, validerar användare av säkerhetsskäl, tillhandahåller anpassad användarfunktionalitet och åtkomst, bearbetar och tillhandahåller transaktioner och utför granskningar och undersökningar. , Utveckla framtida funktioner. , Algoritmerna och prestandan för våra webbplatser, programvara, appar och/eller tjänster.
  • De låter dig skicka e-postmeddelanden och specialerbjudanden direkt till tjänsten paraphrasing.io. Du kan avbryta prenumerationen på dessa tjänster när som helst. Se det här avsnittet "Fick du ett e-postmeddelande från paraphrasing.io?" För mer information. Om du är baserad i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), skickar vi endast reklammaterial när du skapar ett konto eller tillåter det vid ett senare tillfälle. Detta avgör kumulativ statistik om antalet individuella enheter som använder vår webbplats, programvara, appar och/eller tjänster för att upptäcka och förhindra missbruk och bedrägerier.
  • För att behandla transaktioner snabbt, se användarinnehåll relaterat till ditt konto och gör det tillgängligt när du använder våra tjänster.

Analyserar paraphrasing.io användarinnehåll?

Anställda på paraphrasing.io garanterar att de kommer att övervaka användarvillkoren snarare än att övervaka allt användarinnehåll som lagras eller överförs till våra webbplatser, mjukvara, appar och/eller tjänster. Om det visar sig vara en överträdelse kan du se den. Godkännande krävs om vi bestämmer att vi behöver svara på en begäran om användarsupport, eller om vi bestämmer att vi behöver granska användarvillkoren eller algoritmerna i avsnittet Användarinnehåll i användarvillkoren. tänder. Slutligen kan du hänvisa till uppgifterna om du behöver skydda rättigheterna, egendomen eller den personliga säkerheten för paraphrasing.io och dess användare, eller om du behöver följa våra juridiska skyldigheter.

Förmedlar paraphrasing.io min information?

Paraphrasing.io skickar endast personuppgifter till tredje part om:

  • Vi samarbetar med tjänsteleverantörer för att hjälpa till att möta dina affärsbehov, inklusive: B. Hosting, förbättring och genomförande av tjänster. Vi använder också tjänsteleverantörer för specifika tjänster och funktioner som kundsupport, e-postkommunikation och analys. Dessa tjänsteleverantörer kan komma åt, behandla eller registrera dina personuppgifter endast i enlighet med våra instruktioner och för att uppfylla våra skyldigheter gentemot oss.
  • Vi anser att det är viktigt att undersöka eventuella brott mot användarvillkoren och implementera dessa användarvillkor. Eller olaglig aktivitet, misstänkt bedrägeri eller hur du driver egendom, människor eller våra webbplatser, programvara, appar och/eller tjänster.
  • Vi behåller din personliga information enligt lag för att skydda eller svara på rättigheterna, egendomen eller personlig säkerhet för användare av paraphrasing.io och våra webbplatser, mjukvara, appar och tjänster. Se till att du behöver åtkomst eller avslöjande. En legitim begäran från en statlig myndighet.
  • Detta måste vara relaterat till förvärv, fusioner, omstruktureringar, konkurser, offentliga erbjudanden av värdepapper eller försäljning av vissa eller alla tillgångar. I sådana fall kan en del eller all din personliga information överföras eller delas med andra företag i enlighet med denna integritetspolicy.
  • Vi kan överföra eller avslöja icke-personliga uppgifter till tredje part. Till exempel som en del av en lägesrapport tillgänglig för affiliates eller användare under ett kontrakt med oss.

Kommer mina personuppgifter från paraphrasing.io att gynnas av försäljningen?

Nej, paraphrasing.io säljer eller hyr inte ut dina personuppgifter.

Har paraphrasing.io använder cookies?

Cookies används av webbläsare för att tillhandahålla personligt innehåll och lagra inloggningsinformation och kontoinställningar. paraphrasing.io använder cookies och liknande teknologier såsom webbfyrar och spårningspixlar. Dessa samlar in användnings- och analysdata som hjälper oss att tillhandahålla vår webbplats, programvara, appar och/eller tjänster, och om du hittar en viss sida på vår webbplats, motsvarande paraphrasing.io Collect produkter och tjänster. Krävs för annonsplacering. Gå till en tredje parts webbplats. paraphrasing.io skickar inte personuppgifter till tredje part så att de kan placera annonser. För mer information om cookies och användningen av cookies av paraphrasing.io, se vår Cookie Policy.

Vi använder cookies för att göra följande:

  • Hjälper dig att komma ihåg och redigera varor i din kundvagn.
  • Förstå och spara dina användarinställningar för framtida besök.
  • Spåra och analysera användaraktivitet för att ge en bättre upplevelse.

Du kan antingen inaktivera alla cookies eller varna din dator när cookies skickas. Detta kan göras från din webbläsarinställningar. Olika webbläsare har olika webbläsare. Därför kan information om hur du ändrar cookies korrekt hittas i din webbläsares hjälpmeny. Om du inaktiverar cookies kanske vissa funktioner inte fungerar korrekt.

Avslöjande från tredje part

Vi säljer, handlar inte med eller överför din personliga information till tredje part.

Tredjepartslänkar

Blogginlägg använder länkar från tredje part för att förbättra innehållet.

Deras integritetspolicy använder länkar från tredje part för att visa hur besökare behandlar personuppgifter och cookies.

Observera att vi inte kan garantera tillförlitligheten hos de externa länkar du har tillgång till. Vi rekommenderar att du alltid gör din egen efterforskning innan du får tillgång till länkar från tredje part.

Google

Tredjepartsleverantörer, inklusive Google, använder cookies för att visa annonser baserat på en användares tidigare besök på din webbplats eller andra webbplatser.

Googles användning av reklamcookies gör det möjligt för Google och dess partners att visa annonser till dina användare baserat på deras besök på dina webbplatser och/eller andra webbplatser på Internet.

Användare kan välja bort personliga annonser genom att besöka Annonsinställningar . (Alternativt kan du uppmana användare att välja bort en tredjepartsleverantörs användning av cookies för personlig reklam genom att besöka www.aboutads.info ).

Hur fungerar plugins och appar från tredje part?

Vissa tredjepartsapplikationer och tjänster som fungerar med oss ​​kan kräva ditt samtycke för att få tillgång till data. Sådana applikationer kommer att meddela dig och be om ditt tillstånd för att få åtkomst eller information. Vi rekommenderar att du noggrant överväger ditt val och dina behörigheter för sådana applikationer och tjänster.

Identifierbart, identifierbart plug-in eller inbäddat innehåll från delar av våra webbplatser, appar och/eller mjukvara som samlats in genom åtkomst till andra webbplatser eller tjänster på Internet.

Data som samlas in av tredje part genom dessa plugins och applikationer är föremål för deras respektive parts policyer. Det rekommenderas starkt att du läser dessa riktlinjer noggrant för att förstå hur andra använder din information.

Skickar paraphrasing.io mig e-postmeddelanden?

Vi säljer, handlar inte med eller överför din personliga information till tredje part.

För EES-användare:

Leverera inte kommersiell kommunikation till EES-användare utan föregående medgivande. Se avsnittet EES-användare nedan för mer information.

Publicerar paraphrasing.io mina personuppgifter eller användarinnehåll?

Nej, vi kommer inte att dela några personliga uppgifter eller användarinnehåll förutom under de begränsade omständigheter som beskrivs i avsnittet "Delar paraphrasing.io mina data?" Sektion. Förklaras. sektion. Policysektionen.

Hur hanterar paraphrasing.io Do Not Track-signaler?

Denna rapport innehåller vår personliga information om dig och skickas till dig i ett strukturerat, vanligt använt och bärbart format. Du måste logga in på ditt paraphrasing.io-konto. Observera att paraphrasing.io kan begära ytterligare bekräftelseinformation innan informationen avslöjas.

COPPA (Children's Online Data Protection Law)

Tar paraphrasing.io emot information från barn?

Barns integritetslagstiftning online sätter föräldrar under kontroll. paraphrasing.io tar inte medvetet emot personuppgifter från barn under 13 år. Om vi ​​upptäcker att vi har fått personlig information från ett barn under 13 år kommer vi att vidta nödvändiga åtgärder för att ta bort denna information från systemet. Om du är under 13 år, vänligen lämna ingen personligt identifierbar information om vår webbplats, tjänster, appar eller programvara. Föräldrar och deras föräldrar uppmanas också att noga övervaka sina barns internetanvändning. Ett annat sätt att tillämpa denna policy är att meddela ditt barn att inte tillhandahålla personlig information via webbplatser, tjänster, appar och/eller programvara utan tillstånd.

Hur hanterar paraphrasing.io Don Not Track-signaler?

Paraphrasing.io är dedikerat till att skydda dina data och har vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder för att skydda dina data. Men eftersom dataöverföring via Internet, oavsett om det är trådbundet eller trådlöst, inte är 100 % säker, kan vi inte garantera säkerheten för överförd information som personlig data och användarinnehåll. Därför erkänner du att du gör det på egen risk.

Paraphrasing.io använder kryptering över hela branschen för att skydda data under överföring. Detta kallas också vanligtvis för Secure Socket Layer ("SSL")-teknik eller Transport Layer Security ("TLS"). När vi tar emot dina uppgifter kombinerar vi fysiska, tekniska och logiska säkerhetsåtgärder och lagrar dem på servern. För att säkra data som lagras lokalt på en av de program som är installerade på enheten måste du använda enhetens säkerhetsfunktioner. Vi rekommenderar starkt att du vidtar nödvändiga åtgärder för att skydda vår webbplats, mjukvara, appar och alla enheter som används i samband med våra tjänster. Om paraphrasing.io blir medveten om ett säkerhetssystemintrång kan vi meddela dig om skyddsinformation via den e-postadress du anger. Vi kan också lägga upp meddelanden på vår webbplats för att meddela dig.

Hur tar jag bort mina personuppgifter från paraphrasing.io?

Du kan radera dina personuppgifter från paraphrasing.io när som helst genom att helt enkelt skicka ett e-postmeddelande till [email protected] Observera att av säkerhetsskäl måste premiumanvändare först avsluta sin prenumeration innan de avslutar eller raderar sitt paraphrasing.io-konto.

Hur länge kommer mina personuppgifter att lagras i paraphrasing.io-systemet?

Du kan radera all personlig information från paraphrasing.io när som helst genom att avsluta ditt konto enligt beskrivningen ovan. Men så länge som det är nödvändigt för legitima affärsintressen som att förebygga och upptäcka bedrägerier och vi behöver följa rättsliga skyldigheter såsom skatter, revisioner och juridisk rapportering, är vi en av dina personuppgifter. Använd delen. Får behållas.

Vad händer om paraphrasing.io stänger mitt konto?

Om paraphrasing.io stänger ditt konto på grund av ett brott mot våra användarvillkor, eller om du vill begära radering av dina uppgifter, vänligen kontakta oss. Vår chef accepterar sådana förfrågningar i enlighet med våra juridiska skyldigheter.

California Online Privacy Act

CalOPPA är den första statliga lagen i USA som kräver publicering av sekretesspolicyer för kommersiella webbplatser och onlinetjänster. Lagens räckvidd sträcker sig långt utanför Kalifornien, och individer eller företag i USA (och möjligen runt om i världen) som driver webbplatser som samlar in PII från Kaliforniens konsumenter tillhandahåller korrekt information. Du måste publicera din integritetspolicy på din webbplats. De är människor och företag som samlar in och delar det.

Rättvis informationspraxis

Principen om rättvis informationspraxis är ryggraden i USA:s dataskyddslagstiftning. Det spelar också en viktig roll i utvecklingen av dataskyddslagar runt om i världen. Därför är det viktigt att förstå principerna för rättvis informationspraxis och hur de bör implementeras i enlighet med de olika dataskyddslagarna som skyddar personuppgifter.

Vi samtycker också till principen om personliga gottgörelser att individer har rätt att samla in och behandla data och utöva sina verkställbara rättigheter till dem som inte följer lagen. Enligt denna princip har individer inte bara verkställbara rättigheter till dataanvändare, utan kan också kräva att domstolar och rättsliga myndigheter inleder utredningar och åtal från databehandlare.

För EES-användare,

Omskrivning.io använder, behandlar och lagrar personuppgifter som innehåller informationen i avsnittet "Information som parafrasering.io samlar in om mig". Avsnitt när vi behöver uppfylla våra skyldigheter och ge våra kunder kvalitetsservice baserad på våra legitima affärsintressen. Ditt samtycke krävs för att behandla personuppgifter, skicka e-postmeddelanden och placera cookies på din enhet. I vissa fall kan paraphrasing.io behandla dina personuppgifter i enlighet med dina juridiska skyldigheter eller för att skydda dig eller andra intressen.

Vilka rättigheter har du som person och hur kan du hantera det?

Individer baserade inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) har specifika rättigheter till personlig information, inklusive rätten att få tillgång till, modifiera eller radera personlig information som ökar med användningen av webbplatser, mjukvara, appar etc. ökar. Process/eller tjänst.

För att begära en personlig datarapport, skicka in ett supportärende.

Denna rapport innehåller vår personliga information om dig och skickas till dig i ett strukturerat, vanligt använt och bärbart format. Du måste logga in på ditt paraphrasing.io-konto. Observera att paraphrasing.io kan begära ytterligare bekräftelseinformation innan informationen avslöjas.

Invändningar mot behandlingen av dina personuppgifter.

Om du till exempel vill att du ska sluta använda din personliga information, kan du använda den eller skicka ett e-postmeddelande för att skicka en förfrågan. Skicka endast affärs- eller marknadsföringskommunikation till användare inom EES med förhandsgodkännande från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på avregistrera-knappen i paraphrasing.io-e-postmeddelandet och ändra dina kontaktinställningar. Observera att även om du avbryter prenumerationen på reklammeddelandet kommer du fortfarande att få transaktionsmeddelanden via våra tjänster.

Gör ett klagomål till myndigheterna.

Om du befinner dig i EES-regionen med och du tror att du inte följer dataskyddslagstiftningen, har du rätt att lämna in ett klagomål till din lokala tillsynsmyndighet. Om du har några frågor, eller om du inte har ett paraphrasing.io-konto, vänligen kontakta oss genom att skicka ett supportärende till

Med andra ord, uppladdat användarinnehåll

Vi lagrar eller delar inte användaruppladdat innehåll med tredje part. När det är bearbetat och användaren får utdata tas användarinnehållet bort från systemet. Vi gör inte anspråk på äganderätt till ditt innehåll.

Plagiatkontroll av användarinnehåll

  • Användarinnehåll som laddats upp för plagiatkontroll sparas eller sparas inte. Dessutom överför vi inte användarinnehåll till tredje part. Sekretessen för ditt dokument är vår prioritet.
  • Filer eller innehåll som laddas upp för att upptäcka plagiat raderas från systemet omedelbart efter bearbetning. Det finns ingen sökmotor som indexerar användaruppladdat innehåll eller filer.

Bildinnehåll laddat upp av användaren Bilder som laddats upp till

  • Omskrivningar laddas kort upp till gadgeten för bearbetning.
  • Vi har inte för avsikt att invadera användarens integritet och systemet kommer att radera fotot efter 5 minuter.
  • Syftet med detta verktyg är att göra det användarvänligt och allt innehåll laddas upp av användaren. Vi kommer under inga omständigheter att stödja upphovsrättsintrång.
  • omskrivningar är upphovsrättsskyddade av den ursprungliga ägaren/skaparen.

Kommer denna integritetspolicy att ändras?

Eftersom paraphrasing.io fortsätter att förbättra våra tjänster, kan vi behöva uppdatera denna policy som svar på ändringar i vår webbplats, mjukvara, appar, tjänster, verksamhet och lagar som är tillämpliga på oss och våra kunder. .. Jag har Men vi respekterar alltid din skyldighet att respektera och skydda din integritet. Meddela oss omedelbart via e-post om det sker några förändringarkan påverka dina rättigheter enligt denna policy, eller om några andra ändringar av denna policy är i det mest synliga området på webbplatsen med ikraftträdandedatum. snälla du. uppträdande. Det rekommenderas starkt att leta efter ändringar för att hålla dem uppdaterade. Observera att fortsatt användning av paraphrasing.io efter revideringen innebär att du godkänner ändringarna och är bunden av den nya policyn. Om du inte godkänner denna policyändring och inte vill ändra informationen, måste du radera ditt konto på paraphrasing.info.

Tredjepartstjänst

Denna integritetspolicy tillämpar nu inte längre praxis från olika byråer som paraphrasing.io nu inte längre personligen eller kontrollerar, inklusive olika företags webbplatser, erbjudanden och applikationer ("tredjepartstjänster") som du kan få tillstånd att förkorta denna webbadress, inklusive Facebook eller Twitter, YouTube, eller till individer (fängelse eller olaglig) som Paraphrasing.io nu inte längre kontrollerar eller använder. Vi kan inte ta ansvar för innehållsmaterialet eller riktlinjerna för privathet i dessa tredjepartstjänster. Vi inspirerar dig att kontrollera privathetsriktlinjerna för alla tredjepartstjänster du får tillträde till.